آموزش چیدن عکس در فتوشاپ به صورت خودکار ⭐
آموزش چیدن عکس در فتوشاپ به صورت خودکار
برای آنکه بتوانیم در سریعترین زمان چیدمان تصاویر را انجام دهیم، باید به سراغ آموزش چیدن عکس در فتوشاپ به صورت خودکار در سایت تک ادیتور برویم. جالب است بدانید که این کار در سریعترین زمان انجام میشود. اما به شرط آنکه قبل از شروع، آموزش ببینید و با کلاژ چند عکس در فتوشاپ آشنا شوید. با استفاده از راهنمای آموزش چیدمان عکس در فتوشاپ میتوانید تصاویر جدیدی را به صورت مرتب و یک اندازه با تکنیک کلاژ به وجود آورید. برای انجام این کار چند روش پیشنهاد میدهیم که روش اول کاملتر و روشهای دیگر حرفهایتر و سریعتر انجام میشوند.
آموزش چیدمان عکس در فتوشاپ
نرم افزار فتوشاپ با داشتن امکانات متعدد به ویرایشگر کمک میکند تا به آسانی در مدت زمانی کوتاه علاوه بر طراحی شبکههای عکس، آنها را با دقت بالا در کنار هم قرار دهد. به این ترتیب میتوان با استفاده از راهنمای کلاژ چند تصویر را در فتوشاپ را در کنار هم گذاشته و تصاویر زیبا، حرفهای و با جزئیات بیشتری ایجاد نمود. اما برای چیدن چند عکس در یک صفحه جهت چاپ نیازمند آموزش هستید. در ادامه مراحل چیدمان مرتب عکس در فتوشاپ را به صورت کامل توضیح میدهیم. شما میتوانید از این ترفند برای سفارش تدوین ویدیو نیز استفاده کنید.
ایجاد یک سند
در مرحلهی اول باید از طریق مسیر File > New ، یک سند جدید ایجاد کنید. در این بخش میتوانید اندازهی دلخواه خود را وارد کرده و انتخاب کنید که کدام سایز برای شما مناسب است. به عنوان مثال میتوانید یک پسزمینه سفید با اندازه 6000×4000 پیکسل و رزولوشن 300 انتخاب کنید.
ایجاد یک شبکه با راهنماها
پس از ایجاد سند، برای ایجاد شبکه به مسیر View > New Guide Layout بروید. حال از بخشهای Columns و Rows برای ایجاد شبکه اقدام کنید. سپس مطمئن شوید که جعبه Preview علامت خورده است. در این صورت میتوانید نحوه نمایش آن را نیز ببینید. این عملکرد راهنماها را با فاصله منظم ایجاد میکند و اشکال مورد نیاز برای قرار دادن تصاویر در کلاژ شبکهای عکس را آسانتر خواهد کرد.
تنظیم ابزار Rectangle
این مرحله در ارتباط با تنظیم ابزار است که باید پیش از ایجاد اشکال شبکهای انجام شود.
- ابتدا در نوار ابزار، ابزار Rectangle را انتخاب کنید.
- برای جستجوی بهتر این ابزار، بر روی شکل موجود، راست کلیک نموده و سپس آن را به Rectangle تنظیم نمایید.
- اکنون به قسمت بالای صفحه رفته و از اینکه شکل پیشفرض بدون خط حاشیه باشد، اطمینان حاصل کنید.
- در ادامه یک رنگ برای شکل ایجاد شده انتخاب کنید.
- در زمان انتخاب رنگ دستتان برای مشخص کردن هر رنگی باز است.
- چرا بعد از ایجاد کلاژ شبکهای عکس، تصویری دیگر جایگزین آن خواهد شد.
افزودن اولین قالب شکل
در ادامه آموزش چیدن عکس در فتوشاپ به صورت، باید مطمئن شوید که گزینه Snap در منو علامت خورده است. این علامت را میتوانید با رفتن به مسیر View > Snap و سپس View > Snap to > Guides بررسی کنید. با انجام این کار اطمینان حاصل میکنید که شکل شما به راهنماهای ایجاد شده در مرحله دوم متصل میشوند. اکنون با کمک ابزار Rectangle، یک شکل رسم کنید و آن را داخل یکی از جعبههای راهنما قرار دهید. حال باید به راهنماها در سند متصل کنید.
تکثیر شکل در عکس
زمانی که اولین شکل خود را ایجاد کردید، باید مستطیلها (یا شکل انتخابی خود) را به بقیه جعبهها اضافه کنید. با انجام این ترفند میتوانید به جای رسم مکرر اشکال، لایهی شکل را تکثیر کرده و به جعبه شبکه بکشید. سریعترین راه انجام این روش انتخاب ابزار Move یا استفاده از میانبر صفحه کلید V است. در ادامه با نگه داشتن کلید Opt (Mac) یا Alt (Win) و کشیدن شکل مستطیل را ادامه دهید. این عملکرد شکل را تکثیر و به صورت همزمان جابهجا میکند. در نتیجه این کار را ادامه دهید تا کل شبکه پر شود.
اضافه شدن حاشیه به تصویر
- از این مرحله می توانید به عنوان آموزش چیدن عکس 4*3 در فتوشاپ استفاده کنید.
- برای اضافه کردن حاشیه به تصویرهای شبکهای خود، از گزینه Layer Styles استفاده نمایید.
- به این ترتیب که لایه بالایی را در پنل Layers انتخاب کرده و سپس از دکمه Layer Styles برای افزودن Stroke کمک بگیرید.
- در مرحله بعد اندازه و رنگ Stroke را متناسب با تنظیمات خود اجرا نمایید.
- در صورت نیاز میتوانید یک Stroke سفید 30 پیکسلی در داخل شکل قرار دهید.
کپی کردن Layer Style به سایر لایهها
در مرحله هفتم، با لایه بالایی که هنوز فعال است به مسیر Layer > Layer Style > Copy Layer Style بروید. اکنون در پنل Layers، کلید Shift را نگه دارید و روی لایه شکل پایین کلیک کنید. با این کار تمام لایههای شکل را انتخاب میکنید. پس از آن، به Layer > Layer Style > Paste Layer Style بروید تا Stroke/حاشیه به تمام لایههای شکل شما اعمال میشود.
پر کردن اشکال با عکسها برای تکمیل چیدمان عکس
حال زمان آن فرا رسیده است که اشکال خود را با تصاویر پر کنید تا شبکه عکس ایجاد شود. در ابتدا ممکن است بخواهید پیش نمایش را تمیز کنید و یا نمای شبکه را مخفی نمایید. برای این کار میتوانید از طریق رفتن به View > Clear Guides به هدف خود برسید. این تصمیم هیچ گونه مشکلی برای چاپ ایجاد نخواهد کرد.
مرحله نهایی
در مرحلهی آخر یک پوشه در رایانه خود ایجاد کنید که درون آن عکسهایی که میخواهید در شبکه عکس خود استفاده کنید، باشد. اکنون، یکی از لایههای شکل را انتخاب نمایید و عکس خود را به پنجره پیش نمایش بکشید و رها کنید. سپس کلید Opt (Mac) یا Alt (Win) را نگه دارید و بین لایه شکل و تصویر شناور شوید و کلیک کنید. در این زمان آیکون تغییر میکند و یک ماسک برشی ایجاد میشود، به همین خاطر تصویر اضافه شده تنها در محدوده لایه شکل قابل مشاهده است. حتی شما میتوانید لایه تصویر را تغییر اندازه دهید تا بهتر در داخل شکل قرار گیرد. همهی تصاویر خود را به بالای لایههای شکل اضافه کنید و آنها را برش یا تغییر اندازه دهید تا کل شبکه عکس شود. در آموزش تبدیل عکس به وکتور در فتوشاپ نیز میتوانید از این ترفند استفاده کنید.
روش استفاده از ابزار Contact Sheet II برای چیدمان شبکهای خودکار
برخی افراد میپرسند چگونه چند عکس را در یک صفحه قرار دهیم؟ زمانی که چند عکس جداگانه دارید و میخواهید با یک دستور همه را در کنار هم بچینید، میتوانید از این روش استفاده کنید.
- ابتدا به مسیر زیر بروید.
- File > Automate > Contact Sheet II
- در پنجرهای که برایتان باز میشود، روی Choose… کلیک کنید و فولدری که عکسهای منتخب داخلش قرار دارد را انتخاب کنید.
- حال تعداد ردیف (Rows) و ستون (Columns) را مشخص نمایید. مثلا ۳ ردیف و ۳ ستون برای ۹ عکس انتخاب کنید.
- سپس تیک گزینهی Flatten All Layers رو بردارید تا لایهها جدا بمانند.
- شما میتوانید اندازه کاغذ را نیز مشخص کنید. (مثلاً A4 یا 1080×1080)
- در نهایت روی OK بزنید تا فتوشاپ همه عکسها را به صورت خودکار در یک فایل جدید کنار هم قرار دهد.
سخن نهایی
در این مطلب با آموزش چیدن عکس در فتوشاپ به صورت خودکار (در سه روش) آشنا شدیم. برنامه فتوشاپ دو عکس کنار هم را به سادگی انجام میدهد. البته در تعداد تصاویر خود هیچ محدودیتی ندارید و میتوانید تعداد زیادی از عکس را در اشکال مختلف قرار دهید. در صورتی که با سوال یا چالشی مواجه شدید، میتوانید از طریق بخش نظرات با ما و دیگر کاربران تک ادیتور به اشتراک بگذارید.
درباره مهدی خوبیاری
تو این سال ها به دنبال یادگیری مطالب خاص بودم مثل شما، مسیر پیشرفت هموار هست و موفقیت نزدیک
سایر نوشته های مهدی خوبیاری
دیدگاهتان را بنویسید