فارسی نویسی در افترافکت بدون اسکریپت
تایپ فارسی در افترافکت
تایپ فارسی در افتر افکت مشکل تعدادی از کاربران که تازه شروع به ادیت در این نرم افزار میکنن هست.موقع فارسی تایپ کردن کلمات فاصله دارن و این اصلا خوب نیست سایت هایی هستن که فارسی نویسی و جملات خودمون رو میتونیم فارسی کنند و کپی در نهایت داخل افترافکت پیست کنیم اما این کار هم بسیار مشکل هست و هر دفعه باید اقدام به سایت برای فارسی نویسی بکنیم. کاملا این روش اشتباست ما این قابلیت رو داریم که فارسی بنویسیم.
پس دیگه نیازی به هیچ اسکریپت ویا پلاگین ها فارسی نویس نداریم ساده ترین روش فقط توی چند مرحله آسان میتونید توی افترافکت این قابلیت رو داشته باشید
آموزش قدم به قدم فارسی نویسی
برای شروع باید افترافکت رو باز و در سربرگ بالای صفحه که سربرگ Edit رفته و گزینه preferences رو انتخاب کنید تا وارد تنظیمات کلی افترافکت بشید.
بخش تنظیمات فارسی
زیر منوی همون سربرگ که تنظیمات هست قسمتی وجود داره به اسم Type این گزینه رو کلیک کنید تا وارد قسمت تایپ بشید.مثل تصویر زیر
بخش اصلی
در این قسمت پنل اصلی تایپ و فونت پیشفرض رو می بینید قسمت Text Engine که 2 گزینه Latin و South Asian and Middle Eastern که حتما برای فارسی نویسی روی گزینه دوم قرار بدین طبق عکس.
در قسمت پایین تر که مربوط به فونت و سایز نوشته پیشفرض هست یعنی هر وقت متنی رو در افترافکت تایپ کرده اید فونت وسایزش به چه صورت باشه اینکار بهتون کمک میکنه که حالت مدنظرتون برای متن رو همیشه داشته باشید و هر دفعه تغییر ندید به فونت دلخواه خودتون.
توجه!
دقت داشته باشید بعد از انجام تمام کار ها حتما افترافکت رو ببندید و دوباره باز کنید و میبینید که فارسی میتونید تایپ کنید.
مورد دیگه ای که باید حتما بدونید در بخش آخر قسمت Resolve Font Dialog وقتی تیک این گزینه زده باشد دیگه پیغام مربوط به نداشتن فونت در سیستم شما نمایش داده نمیشه و فونتی رو براتون جایگزین میکنه بدون اینکه شما قرار بدین.زمانی هست میخواهید که روی پروژه آماده ای کار کنید یا دوست شما براتون پروژه افترافکت فرستاده و شما باز میکنید با خطای فونت مواجه میشید.
و اینجا باید فونت مربوطه رو دانلود و نصب کنید با این گزینه دیگه پیغامی نمایش داده نمیشه .حالا برای اینکه بتونیم یک شمارش اعداد فارسی داشته باشیم میتونیم از افکت اسلایدر برای اعداد استفاده کنیم که آموزش هم داخل سایت قرار داده شده.
ابزار ها کمک زیادی برای انجام ادیت خوب به ما میکنند مخصوصا برای موشن و ساخت مدل سه بعدی نیاز به یکسری پوسته های باکیفیت و بارنگ و نور عالی که متریال اسم برده میشه نیاز پیدا میکنید حتما به صفحه مجموعه متریال های پروشیدر سربزنید و ازشون استفاده کنید.
اگر دوست دارید درمورد موشن گرافیک اطلاعات بیشتری داشته باشید میتونید از سایت ویکی پدیا دیدن کنید.
- برای دانلود محتوای آموزشی بالا لینک دانلود در قسمت پایین قرار دارد.
گزارش خرابی لینک پسورد فایل : ندارد
درباره مهدی خوبیاری
مدرس افترافکت و موشن گرافیک 7 سال تجربه در زمینه ادیت ویدیو علاقه بسیار زیاد به گرافیک باعث شد در زمان دانش آموزی وارد این عرصه بشم و مهارتم رو گسترش بدم. برای رسیدن به موفقیت فقط تلاش جسمی نیاز نیست بلکه تلاش ذهنی هم تاثیرگذار است.
سایر نوشته های مهدی خوبیاری
دیدگاهتان را بنویسید