درآمد استوری موشن به چه صورته؟
درآمد استوری موشن
اگر به دنبال درآمد استوری موشن هستید و نمیدانید که کسب درآمد از آن به چه صورت است، تا انتهای این مطلب همراه تک ادیتور باشید. درآمد موشن گرافیست به عوامل مختلفی بستگی دارد که در بخشهای بعد هر کدام را بررسی خواهیم کرد. البته قبل از هر چیزی بهتر است بدانید که استوری موشن چیست و با چه نرم افزاری ساخته میشود. به این ترتیب میتوانید برای آثار خود نرخ تعیین کنید و با قیمت استوری موشن حرفهای آشنا شوید. شاید شما هم علاقهمند باشید که طراح گرافیک شوید و سفارشات گوناگون بگیرید. در نتیجه لازم است، با چنین مواردی آشنا شوید.
استوری موشن چیست؟
موشن گرافیک شاخههای مختلفی همچون موشن گرافیک دوبعدی (2D Motion Graphics)، موشن گرافیک سهبعدی (3D Motion Graphics)، تایپوگرافی متحرک (Kinetic Typography)، اینفوگرافیک متحرک (Infographic Animation)، لوگو موشن (Logo Animation)، ویدیوهای تبلیغاتی (Explainer Videos)، موشن گرافیک تعاملی (Interactive Motion Graphics) و… میباشد. اما طراحان از هر کدام از این زیر شاخهها میتوانند درآمدهای چند ده میلیونی داشته باشند. دوره استوری موشن یکی از این حوزههای پولساز است. ساخت این آثار هم برای موشن گرافیست سودمند است و هم برای کارفرما.
آموزش استوری موشن
ساخت استوری موشن برای شبکههای اجتماعی بسیار موثر است. این محتوا به صورت تخصصی با نرم افزار After Effects ساخته میشود. اما برخی از افراد برنامههای Canva یا CapCut را برای این کار انتخاب میکنند. اما باید بدانید که هیچ برنامهای در سطح افترافکت نیست. مثلا آموزش ساخت استوری موشن با اینشات اصلا نتیجهی رضایت بخشی ندارد. زیرا این اپلیکیشن بسیار ساده است و امکانات زیادی ندارد تا در اختیار کاربران قرار دهد. پس بهتر است این کار را با برنامهی قوی افترافکت انجام دهید. برای ساخت استوری موشن باید مراحلی را طی کنید که در این بخش از آموزش استوری موشن به آنها میپردازیم.
ایدهپردازی و برنامهریزی
ابتدا باید مشخص کنید، که قصد دارید چه نوع محتوایی را انتقال دهید. ایده پردازی با دیدن دیگر آثار استوری موشن نیز امکانپذیر است. این مرحله شامل انتخاب رنگها، فونتها و گرافیکهایی متناسب با برند میباشد. پس از اتمام ایده پردازی به سراغ برنامهریزی میرویم. این موضوع را مد نظر قرار دهید که استوریها معمولاً 15 ثانیهای هستند. سپس برای ساخت محتوای خود برنامه ریزی نمایید.
انتخاب نرم افزار
در گام بعدی به سراغ ابزارهای پیشنهادی برای ساخت استوری موشن خواهیم رفت. همانطور که پیشتر گفتیم، بهترین گزینه برای ساخت استوریهای پیشرفته و حرفهای، نرم افزار افترافکت است. در این نرم افزار باید مطابق مراحل زیر پیش بروید.
- شما میتوانید از قالب آماده (Templates) استفاده کنید یا طراحی شخصی خود را از صفر شروع کنید.
- برای جذابتر شدن کار افزودن افکتهای حرکتی، ترنزیشنها و المانهای گرافیکی را فراموش نکنید.
- در نهایت خروجی مناسب برای شبکههای اجتماعی بگیرید.
ایجاد محتوای جذاب و کاربردی
به هنگام خلق استوری موشن باید برخی موارد را در نظر داشته باشید تا شما جذاب و کاربردی شود.
- حرکت متن در مواقعی استفاده میشود که سعی داریم روی پیامها یا انیمیشنهای متنی تاکید کنیم.
- استفاده از استیکرها، آیکونها و شکلهای متحرک اهمیت بسیار زیادی دارد.
- حرکت نرم بین صحنهها یا به کار گیری ترنزیشنها میتواند برای جلب توجه بیشتر مفید باشد.
- انتخاب موسیقی یا صدای مناسب و یا جلوههای صوتی برای جذابیت بیشتر استوری لازم است.
قیمت استوری موشن
مسئلهی بعدی که حائز اهمیت است، قیمت استوری موشن و درآمد یک موشن گرافیست میباشد، که کار استوری موشن انجام میدهد. برای پروژههای معمولی استوری موشن قیمت ۱ میلیون تومان معقول است. اما برای کارهای حرفهایتر، این قیمت به ۱/۵۰۰ میلیون تومان به بالا افزایش مییابد. قیمت آثار سه بعدی نیز از ۳ میلیون تومان به بالا است. البته بستگی به سبک و کارهایی دارد که روی استوری موشن انجام میشود. علاوه بر این موارد قیمت آثار استوری موشن به مدت زمان آن، کیفیت و سبک طراحی و نیاز به صداگذاری نیز وابسته است. پس در نتیجه برای قیمت گذاری باید به موارد زیادی توجه داشته باشید.
استوری موشن با موبایل
استفاده از این روش سریع و مقرون به صرفه است و برای انجام آن باید از اپلیکیشنهای تخصصی (که امکانات خوبی برای طراحی و انیمیشن دارند) استفاده کرد. اما هیچ گاه انتظار نداشته باشید که محتوای نهایی با محتوای افترافکت برابر باشد. انجام این کار به صورت مبتدی است و با اپلیکیشنهای زیر استوری موشن ساده به وجود میآید.
برنامه Canva
این برنامه مناسب طراحی گرافیکی و انیمیشنهای ساده است که امکان افزودن متن، تصاویر متحرک و افکتهای جذاب را دارد. استفاده از آن با نسخه رایگان و پولی امکانپذیر است. اما نسخهی رایگان از امکانات کمی برخوردا میباشد.
برنامه InShot
با قابلیت ویرایش ویدیو و افزودن افکتهای حرکتی، برای ساخت موشن گرافیک استفاده میشود و درآمد استوری موشن را تعیین خواهد کرد. در این برنامه امکان اضافه کردن موسیقی و متن وجود دارد و مناسب مبتدیان میباشد. زیرا اینشات بسیار ساده است و هر فردی میتواند (بدون آموزش) به آن مراجعه کند.
برنامه CapCut
امکانات ویرایش پیشرفته آن برای انیمیشن و افکتها مناسب است. زیرا قابلیت ساخت ویدیوهای کوتاه با کیفیت بالا دارد و به صورت رایگان به کاربران خود خدمات میدهد. به همین خاطر یک اپلیکیشن بسیار محبوب است. این برنامه از دو اپلیکیشن قبلی که معرفی شد، پیشرفتهتر است.
برنامه Mojo
برای طراحی تخصصی استوریهای اینستاگرام میتوانید از این گزینه استفاده کنید. این برنامه دارای قالبهای حرفهای و متحرک است که ایدهآل برای ساخت استوری تبلیغاتی میباشد.
برنامه Kinemaster
این اپلیکیشن با ابزارهای پیشرفته خود، ویرایش حرفهای ویدیو را انجام میدهد. همچنین مناسب برای ساخت انیمیشنهای پیچیدهتر مناسب است. البته در نرم افزار افترافکت میتوان به سادگی این انیمیشنها را خلق کرد.
برنامه Alight Motion
اگر به دنبال گزینهای ایدهآل برای انیمیشن و موشن گرافیک هستید، بهتر است نام این برنامه را فراموش نکنید. زیرا با استفاده از آن میتوانید ساخت حرکتهای دقیق و افکتهای متنی را به آسانی انجام دهید.
سخن نهایی
حالا که فهمیدیم استوری موشن چیست و این مهارت را درک کردیم که چقدر میتواند پولساز باشد یا درآمد خوبی برایمان داشته باشد، میتوانیم بیشتر وارد این حوزه شویم. همچنین اطلاعات خوبی از آن به دست آوریم. همانطور که در این پست آموزشی تک ادیتور، به برخی موارد اشاره کردیم. اگر علاقه مند به فریلنسری استوری موشن هستید، بهتر است این کار را جدی بگیرید تا به درآمد استوری موشن برسید. کسانی که در این حوزه به صورت جدی فعالیت دارند، پیشرفت چشمگیری داشته و درآمدهای بسیار زیادی دارند. فراموش نکنید که قبل از هر چیزی، استوری موشن گرافی نیاز به علاقه دارد. پس در صورتی که علاقه دارید و سعی دارید از توانمندیهای خود استفاده کنید، بهتر است بدون معطلی به سراغ این حرفه بروید.
درباره مهدی خوبیاری
تو این سال ها به دنبال یادگیری مطالب خاص بودم مثل شما، مسیر پیشرفت هموار هست و موفقیت نزدیک
سایر نوشته های مهدی خوبیاری
دیدگاهتان را بنویسید